oktober 2011

true love is hard to find, difficult to give up and impossible to forget


                                   -true love is hard to find, difficult to give up and impossible to forget

perfect day


eeyeyy ♥

 

Nåå er jeg ferdig på skolen for en time siden,ahh love my lifee! Skolen var egentlig bare chill,vi begynte til 2 time og slttet kl 12 altsa bare 3 timer. Og den ene timden  fikk vi ha som spill time,hihi psilte kames sammen med mange andre,ogggg jeg eidee ofcc... Senere idag skal jeg til Anniss,beste gullet ♥ så da snakkes vi sikkert,kan være jeg tar meg en liten tur opp til Marina nå ellns

 

 

 

 

 

 

 

 

 haha rotete rooomm!

 

hva skal du idag?

 


jeg ser tilbake på gamle bilder og skulle ønske de varte for alltid
haha,første brann kampen og greier! 

 

 miss ♥♥♥

 

 savner det,veldig!

 

  

 ja jeg vet det er vanskelig og tro men jaaa,jeg er hun bollen med blå jakke og en kjærlighet på den enebilde og hunme rosa WOW genser på det andre! Selvom jeg så litt såm rar ut savner jeg dette veldig! minner for livet!

 

 barcelonaa,for lenge sidenn!

 

 åe,savner det til 1000

 

 savn,smoothie med jentene!

 

 

haha,nå døde jeg faktiskkk! men det er et savnnnn fordi om ♥

 

gadd ikke flere nå,kommer sikkert flere imorgen! 

BRAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN!


ÆÆÆÆÆÆ, guess whaattttttt?!?!? 
Brann vant 6-3!
Begynnelsen ledet de med 4 mål på 15 minutt! UTROLIG! OG TIL OG MEG OVER 70 innlegg på facebook kom hele tiden hahha. herliig spilt av de idag! Då er det Ålesund neeexttt<3 

next


Heei ♥

Det var sykt koselig i går,men Mairna og Densie! vi så film,spiste snop og lagde cupcakess! kommer kanskje noen bilder senere.
Nå skal jeg snart på håndball kamp,gleder meg! håper vi vinner,vi skal spille mot kalandseid eller noe sånt. Vi har pleid og vinne over de,så håper det går fint denne gangen og! Men nå må jeg stikke,snakkes

  

A photo by: Helen:BERGEN!<3


Cheerkosekveld med jentene&#9829;


heyheyhey skjønninger!♥

I går var jeg hos malin med ''the girls'' altså cheerleadingen! :) Vi koste oss kjempe mye! så på film og køddet oss! Om noen lurer så heter laget vårt Storm <3  Jeg lovte dere noen bilder og en video! Her kommer de! 

 

Hahaha vi er flinke (Y)
hahhah!<3

enere så vi en film som het "She's the man". Den var sånn passe gøy..
Seinere hørte vi bare på musikk og køddet oss litt! 

i dag


Hei pepzz ♥

 

Idag skal jeg ligge og Marina ligge hos Densie, Gleder meg. Alltid like koselig og være med bestejentene!
Vi skal kose oss skikkelig,er så lenge siden vi har logge over hso hverandre.. Så vi skal kjøpre masseee snop og bli feit mhmm,og julebruss og papperkaker hhihi ♥ og se filmmm! Blir sikkert utrolig kjekt. Atm,sitter jeg bare oppe på rommet og hører på musikkk,osvvv... Igår var jeg på laggisen med pappsen og lillebroor,hha vi skulle egentlig bare spise på Egon! Men så ble det til at jeg kjøpte noen sko og,og skulle egentlig kjøpe en gensr og men de hadde bare storrre størrelser igjen -.- kommer sikkert bilde av skoene senere!

Men nå må jeg gååå!

 verdens beste pappii,just saying!


 

Vi trenger kommentarer!


Heisann!

Nå har jeg netopp kommet hjem fra Malin sitt ''cheerbesøk'' . Vi koste oss masse og så på film! bilder og videoer kommer senere. Men det jeg ville komme fram til var at vi trenger flere kommentarer! Hvis ikke er ikke  blogglysten på topp! :( om vi ikke får kommentarer osv, får ikke vi vite hva bedre vi må gjøre og vi trenger jo ideer til ting. Så om kanskje dere kommenterer elns så tror vi at vi vill blogge mer! jeg skal ikke ''tvinge'' noen. Men fint om dere kunne gjøre det!

 

26 ting dere ikke viste om meg


♥  Jeg elsker dyr,og det har jeg gjort helt siden jeg var liten!

♥ jeg hater og gå med skittene klær,jeg kan ikke gå med det. Da blir jeg gaal! Så hvis jeg friser på skolen går jeg rundt og er iritert for det resten av dagen,flott liv.. Og det samme gjeøder klær med hun på,altsa hvis det ikke er meningen da! 

♥ jeg hater når folk har sånn dritt bra selvtelitt og tror de er best i alt fek " shitt jeg er egentlig ganske god i håndball jeg" nå tokk jeg bare hådnball fordi jeg går på det men gjelder egentlig alt! Og hvis folk sier sånn " jeg er ikke god i håndball" så vet de at de er det. 

♥ jeg har verdens beste venner,elsker dere!

♥ jeg har en bror og en søster og en hund!

♥ før når jeg var liten hadde jeg lyst krøllete hår,og nå har jeg brunt og egentlig ganske stritt hår. Men stritter håret nesten hver dag selvom.

♥ jeg har lyst og farge håret brunt

♥ jeg hater når folk skal rette på meg

♥ jeg hart gått på fotball i 6 år og håndball i 4 eller 5 tror jeg

♥ jeg elsker og bli kjent med nye folk,og er veldig pratsom

♥ jeg er nesten alltid hyper,noe som er ganske bra og morsomt,men noen ganger veldig skipttt! fek på skoelen i timene osv men prøver og blir litt mindre rolig haha

♥ jeg klarer ikke og sitte i rod,og må ALLTID ha en fot oppå stolen hvis dere kjønner! klarer liksom ikke og bare sitte med føttene rett ned. 

♥ jeg ler av nesten alt,haha

♥ jeg er veldig glemsk

♥ ynglings fagene mine nå for tiden på skolen er gym ( det har det alltid vært) , norsk og noen ganger matte HAHA

♥ elsker skrekkfilmer,det er best!

♥ er veldig følsom,og da mener jeg veldig! og jeg bryr meg veldig om andre! fek,hvis det kommer sånn på tv hjelp baren i et eller annet land. Så får jeg nesten sånn vondt i magen og har lyst og hjelpe med den gang

♥ HATER sprøyter

♥ elsker og ta bilder

♥ har verdens dorligst humor,hahahahah

♥ elsker tilbeør og klær og alt sånn! rett og slett elsker jeg og shoppeee

♥ blir nesten alltid stygg på blider

♥ blir fort iritert og iritere rmeg over de minste ting

♥ elsker jordbær,blåbær,bringebær ossvv

♥ ser nesten aldri på tv

♥ elsker musikk,kan ikke leve uten!

♥ er blodfan av Justin bieber,og min største drømm er og møte han og gå på en konsert av han! ♥♥

 
I love Thursdays


Hei ♥

 

JEG ELSKER TORSDAGER! hihi,er så chill. Eller vertfall på slutten av dagen, først er det liksom bare skole så håndball så fotball! så friii ♥ ++ vi har sånn ca 0 lekser,diggg! Sener i kveld skal mammi ha sånn klubb ting med noen venner,her hjemme så da blir det kakee på meg vettu! Men nå må jeg snart stikke på fotball trening snakkes 

 

 


haha,ifartaa on my way to football

 

har foresten tengt til og ha sånn 10 eller 20 ting dere ikke viste om meg litt senere ikveld! så hvis det er noe dere lurer på så kan dere kommentere det i komentarfeltet,så tar jeg sikkert og svarer på det!

 

er det noe du lurer på?

lese, lese, øve, øve!


Heyy

Idag har jeg  vært på lagunen med mami også var jo jeg hos tannlegen. Haaddeee to hull! :O
Nå sitter jeg hjemme og øver til RLE-prøven imorgen! guuud, gruer meg! har ikke lest i det hele tatt!
Men kjøpte meg en ny bukse på bikbok og en magetopp! Bilder kommer senere.


hateeeer RLE.hahah fint

meg om JUSTIN BIEBER


HEEEI ♥

 

Nå bare tengte jeg kunne skrive litt om meg og Justin bieber,siden det er noen som har spurt om jeg er Bieber fan,så gjør dere klar for og lesee!

 

Først vil jeg bare si at JAA,jeg er Bieber fan! Jeg elsker han over alt på jord,Selvom jeg ikke kjenner han så føltes det som om jeg kjenner han veldig godt! Han er så skjønn,nydelig,flink til og synge og verdens snilleste. Og til dere som sier at han ikke har et hjerte og bare tenker på seg selv,han synger pray? har det litt og si?
Og dere som sier at han har jentestemme,ja kanskje han kom litt sent i stemmeskiftet men alle kommer jo ikke like fort,og han har faktisk komt i det nå så - poeng til dere! Og dere som sier han er homo? for det første kan dere bare være så snill og enten ikke bry dere om han eller bry dere? For hvis dere hadde brydd dere om han hadde dere nokk lagt merke til at han hadde JENTE kjæreste! og har hatt det en god stund nå! Så der ble dere litt eid! haha sorry for fjortis ord.. Og ++ at hvis han hadde vært homo,er han den eneste i hele verden som hadde vært det da kanskje? neii,for det er helt normalttttt!
Så dere kan kanskje begynne og tenke dere litt om før dere sier noe?!

 

 Og det er noen som srpørr om jeg er sur pga han har kjæreste

Og neeii,ikke det heletatt for hvis det gjør han lykkelig så må han få lov til det! Men liksom det hadde ikke gjort noe hvis han heller hadde vært min kjæreste daa,hihi ♥♥♥♥♥♥ Men jeg syntes han og selina er søte sammen,så heller latt de være søte og lykkelige sammen en og si at de ikke passer sammen og prøve og ødlegge for de,ok?

 

Hva syntes du om at folk mobber JB?

HELT FORFERDELIG! hvis dere ikke liker han så ok,who cares? det er helt greit,hvis dere istede for og være slem med han og si masse stygt om han osv så bare driter dere i han! enten liker dere han og bryr dere om han eller så missliker dere han og driter i han. Hva er det stor problemet deres? Er dere misunnelig kanskje?? JA,jeg tror det for hvorfor skulle dere ellers giddet og faktisk brukt fritiden dere på og snakke stygt om han? og dette gjelder foresten ikke bare han,men alle!  jeg syntes det er så teit med baksnakking og mobbing og alt det derre,kan ikke dere bare slutte? For som oftest er de som baksnakker bare misunnelig på folk,og må gjøre det for og være "kul" men en tinge dere børr vite; hvis dere baksnakker så vet de vennen du baksnkker til at de ikke kan stole på deg og at du baksnakker.. For hvem vet kanskje din bestevenn baksnakker deg! Og du er IKKE kul hvis du baksnAkker..
Men tilbake til jb,brydere eller hold kjeft

 

OG TIL SLUTT VIL JEG BARE SI AT DU ER VERDENS FLINKESTE TIL OG SYNGE,OG AT JEG ELSKER ALT MED DEG! ♥♥♥♥♥ 

 

 

 

 

 

-eline

Dagen i dag


Helt vanlig skoledag, fag osv..hahah! Nå sitter jeg hjemme å slapper av med mamma! Og vi skal snart lage oreokake♥Gleder meg! Imorgen skal jeg til tannlegen! gruer meg sykt. Hater tannlegen. Har serriøøøøøst tannskrekk! Imorgen blir jeg hjemme! hahh orker ikke å gå på skolen osv..er så stress! 

OUTFIT TODAY

TubeBH: Bikbok // Singlett/body: Bikbok // Shorts: Cubus // Strømpebukse: H&M


 

Svar på spørsmålsrunde


Haloaa ♥

Nå tenker jeg jeg kan svare på spørsmålsrunden for det er ganske mange som har spurt om vi ikke snart skal gjøre det! Så da bare gjør jeg det.. Jeg vet vi lovde og svare med video men det bli desverre ikke noe av fordi vi fikk aldri tid osvv -.- Men siden dere har ventet så lenge på svar nå bare svarer jeg noo. Og jeg bare setter igen nå for kan ta en stund (selvm det ikke var så alt for mange spørsmål da haha) kan vare jeg tar den 1 og del 2,da starter jeg så enjoy ♥

 kem likar dokkar?
Em,det er litt sån privat,så det svarer vi ikke på

koffor begynte dokkar å blogge? Vi ville begge ha en blogg,men syntes det er kjedelig når vi har en blogg alene så vi velgte og dele på en blogg! og fordi vi syntes det virket veldig gøy

ka skal dokkar i høstferien? høstferien har jo vært,men jeg Eline var på fjellet med Anniken ♥ OG så var jeg litt hjemme,og var med folks osv! Og Nika var vell bare hjemme og var med folkss,og lagunen og sånn ♥

har dokkar noen dyr? Ja og nei,Nika har ikke men hun skal mestsansynlig få en hund. Og jeg Eline har en Hund som er verdens skjønneste! Og den har bursdag imorgen btwww den blir 1 år! elsker deg gullii ♥
yng. sang? alle av jb vell

yng. mat? tacoo

liker dere å ta bilder? jaa,jeg gjør verftall tror Nika er ganske glad i det ogsåå

ynglings fag på skolen? gym på begge 

hvilken sminke bruker dere? Nika bruker ikke sminke og jeg bruker bare mascare og noen ganger øyenskygge men bare en lysebrun en,kan lage et innleg om det senere

Hva var det siste du/dere kjøpte? Det siste jeg kjøpte var nokk bare en gansker elnss,prøver og spare litt penger for tiden! hahaha,og Nika kjøpte en genser og bukse!

 Hvem liker dere? svar på

har dere mensen? haha

hva heter dere? Nika og Eline (men noe som dere kanskje ikke viste er at Nika egentlig heter Donika,men alle tilomed hun selv kaller henne for Nika. Så hysjj ikke si det)

yndl artist? JB! garantert! og Rihanna er også ganske flink

bestevenn? mange,og de vet det selv

noen fine 99 gutter? Hahah,mange blir liksom litt teit og skirve her! men vi kan skrive de vi kjenner og sånn,noen fine som vi kjenner godt liksom (tobias,snorre,jesper,fredrik) haha ja,det var jo noen

hvorfor begynte dere å blogge? svar på

Synes dere det er gøyt å blogge ? vet ikke,alt egentelig,men kanskje innkjøp og sånn

har dere noen gang ALDRI klart å slutte å tenke på en gutt før? i såfall hvem? haha,ja har nokk det,vertfall jeg! og er ganskje sikker på at Nika og har det.. Vi sier ikke hvem,blir litt for privat

Kan dere ha videoblogg? ja en gang

ynlings butikk? (klær) Bikbok, H&M,forever 21,mango,zara og mange flere

hvor lenge har dere sånn ca kjent hverandre? <3vi ble vel orgentlig kjent i sommer?

kan dere legge ut hår video elns? haahha,ja sikkert en gang!

Yndlings dyr ? Hund,men det er vel fordi jeg har hund,og Nika er veldig glad i hunder

Yndlings anntrekk ?aner ikkke
 
Yndlingsgutter ? hahaha nevner 5 hver<3 nei mangee

Kan dere ha "Mågjørevideo"? :) njaa,er litt kjedligg

Bestevenner ? de vet det selv,vi kan sikkert heller lage et egent innleg om med en gang

Kom ikke på flere <3

hvorfor liker dere å blogge? dereee!

hva synes dere er gøyest med blogg? svar på

hvem er deres aller beste venneer? haha,siden så mange spørr om det nå,bare tar jeg det nå! men kan ikke svare for Nika,hun får gjøre det selv! mine bestevenner er:

hvem er deres gode venneer? det er mangeee! men mine eline sine er: Vanessa,Maria,Pia,Anette,Kristine,Sara,Victoria,Jesper,Fredrik,og mange fleree haha
Nika sine: Eline, Marina, Vanessa, Elise, Maria, Mia og mangee flere! hahah

hva har dere gjort i høstferien så langt? den er over

hva skal dere videre i høstferien? svart

hahah, kom ikke på flereee... loveyou babes

favoritt kjendis? Justin Bieber

hvilket internett bruker dere? google chrome

si en hemmlighet? tror duuu?

har dere lang hår? neei,har ikke kort akuratt. 

Nika sitt hår! <3

har dere fin mage? HAHAH,jaa super!

hvilkem mobil har dere? jeg har iphone og Nika tror jeg har en Nokia

Beste guttevenner? Tobias,Fredrik,Snorre & Tobias tror jeg ( jeg vet jeg skrev tobias to ganger men det er to personer haha)

spørsmål til nika:hvorfor er du venn med meg?? er du gla du møtte meg??? er du fremdeles GAL etter jb <3 ?? 
Jaaa, jeg er fremdels GALLLL etter justin bieber!<3


spørsmål til eline: er du og marina kusiner??? nei tremenninger :-)

håper dere svarer <3 og det er benedikte fra seljedalen nika <3


Kan dere lage ''må gjøre video'' kanskjee

hvem liker dere? hemmelig

hvem har dere likt? mange

diggeste 99'er og 98'er!?  ( Tobias, Snorre, Jesper, Fredrik) og mange flereeee

bruker dere sminke?ja og nei

Har dere langt hår? se selv

har dere god stil? ja eller liskom vi går jo med det vi syntes er kult og sånn,er jo ikke sikkert dere syntes det er så fint! men vi kjøper klær fra Bikbok h&m veromoda onely osv..

kan dere legge ut hårvideo `? njaa
 
kan dere legge ut sminkevideo? nei hah

Kan dere lage syngevideooo? hørt at Nika er flink til å synge hiih? ehh, nei! hahh sikkert rykter

fineste 2000, 99, 98 og 97: 2000: Patrick, 99: mangee, 98, mange, 97: mangeee

hvilken sport går dere på? Jeg eline går på hådball og fotball og Nika går på håndball og cheerleading eller hvordan vi skriver det.
Håper dere ble fornøyd med svarenee! sorry for at det var litt rotete,men er trøtt så nå ligger jeg meg! Nattaa ♥♥
& jeg gidder ikke og rette på skrivefeilene nå,men dere skjønner hva jeg mener!

 

hva syntes du?

Skal skjerpe oss!


God morgen dere!
Sorry for VELDIG lite blogging! men har ikke tid til å blogge.Vi skal skjerpe oss nå! Vi skal bloggeee 3 ganger om dagen uansett hva! haha. sorry for alle de rotete innleggene! Vi skal skjerpe oss på det og.
Men vi snakkes litt senere idag! slutter klokken halv 3 så kommer hjem seint..


Tok bilde fra www.ulrickemorley.blogg.no
 

Instagram


 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er bare NOEN av bildene jeg har redigrert og sånn på instagram

 

Follow me on Instagram, Elinekr ♥♥

Kamp next!


God morgen! <3
Ikke akkuratt ''god morgen'', men nå gjør jeg meg klar til kammppp mot Gneist! Altså mot Eline og Marina! Jeg skal ikke spille mot de! men skal se på! Jeg har en kamp etter det mot Salhus så blir ingen blogging fra meg!  Litt senere idag skal jeg i besøk hos tante så blir null blogging fra meg som sakt! Men kanskje jeg mobilblogger hvis jeg får tid! <3 Håper vi vinner! Ønsk oss lykke til! 
@ Mia's place!


Heyheyyy
Kampen idag gikk ikke så veldig bra fikk jeg høre, vi tapte 31-1, men de spilte bra! jaja..får håpe vi vinner begge kampene imorgen då! <3 Ihvertfallllll, no er jeg med Mia og vi skal se på film sikkert og kanskje vi lager en  videoblogg? hahha, tenkte dere skulle få høre min nydelige ''webkamera stemme''. 

-snks<3


ehh, weebbkvalitet! (Y)
 

Weekend!


heeyyy!
No er det endelig helg! wihuuuu (y) Jeg kom netopp hjem fra håndball trening, og vetukkaaa!? det PØSEEET ned med regn, og jeg ble våt bare å gå bort til bilen! Men uansettttt no sitter jeg og loner på pc'en og kjeder meg. Aner ikke hva jeg skal gjøre på en fredag!.. sånn har jeg det hver fredaaag ( nesten).
Imorgen skulle jeg egentlig spille kamp, men kan ikke for mamma og pappa skulle noe imorgen og jeg måtte være med osv. På søndag skal vi spille mot Gneist ( alstå Eline og de) og etter den kampen er det en til kamp som begynner 18.15 mot Salhus! Noen av dere som går på det hånball laget j99?
På lørdag skal jeg kanskje være med Eline, så skal vi få svart på spørsmålene! men bare kanskje!

Vi snakkes søte lesere!


regn, regn og atter regn...
Hva skal dere idag/helgen? 

 

What to do?


Heeeeey.
Har egentlig INGENTING å skrive om, men når jeg skriver har jeg noe å gjøre på!  
Og jaaa, flere som har spurt når spørsmål runden kommer! Det er vi ikke helt sikker på fordi Meg og Eline har ganske liten tid!:( Men i løpet av helgen skal vi få til å svare på de! Hvis det er flere spørsmål dere lurer på så er det bare til å skrive under dette innlegget. Har ikke mer å skrive om hahhaa kjeder meg max..

 http://www.youtube.com/user/JustinBieberVEVO haha greier ikke å sette inn sånn greie som Eline, men her er VIDEOEN TIL MISTLETOEE! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 HERREGUUUD Hva har du gjort idag?
 

JEG DØR
Herree! se på gutten da! Verdens fineste og verdens fineste sangstemme,hvordan går det ann? Love you Justin Bieber! ♥♥♥

outfit 18/10 - 11


heei, nå er jeg akkuratt kommet hjem fra skolen, slutter alltid seint om tirsdager. På skolen har vi  bare jobbet med SOS-BARNEBYER. Det er sånn greie man samler inn til et sted som heter Tanzania i Afrika! Gjett hva? VI MÅ DANSE + SYNGE for foreldrene! kommer til å faile!Men men..No skal eg snart på cheer trening! 

Her får dere outfit!


Hals fra
Cubus/ /Genser fra Bikbok/ /  Bukse fra Cubus

                      Hva syntes dere? 

     Har dere SOS-BARNEBYER eller noe annet?
 

NEW IN!


Heisann dere! <3

Var i byen med mamma for en stund siden, men hadde ikke kamera så måtte vente til Mia kom hjem! 
Hun kom hjem på lørdag, men har ikke fått tid til å legge de inn! Så her er ihvertfall innkjøpe!  Hals fra Cubus 149,-


Skjerf fra London ( Siri sitt)


Fliseklemmer fra H&M 29,-


Strømpebuke fra H&M 129,-


Bok fra: husker ikke! Men den er på engelsk !napapijiri fleece outdoor bergen 999,- ( denne kjøpte jeg ikke då, denne er litt gammel)

Har flere innkjøp, men det blir så mye hvis jeg skal ta alt no! <3 


med bestejentene


Heii, nå sitter jeg her med bestejenteneee, Denise,Marina og Victoria ♥♥ Vi har nettopp sett orphan,æææ dritt skummel! Jeg har sett den før men den var dritt skummel selvom! OMG,DEN VAR SKUMMEL,haha og jeg overdriver ikke!! Men nå stikker vi bort på Bunnpris så snakkesss 

 

 

 

 
Back


Heii ♥

 

Nå i det siste er det nesten bare Nika som har blogget,det er fordii jeg har vært på Geilooo ♥♥ kommer bilder senereee,promise! men siden jeg ikke har så mye og gjøre nå kan jeg fortelle litt om hva vi gjorde der oppe haha: Vi gikk masse tur ( flink) og som sagt var Anniken med  meg opp der. Og vi var med folkss,og var i klatreparken haha dritt gøy,eller så het det høydeparken men vertfall gøøøøy! og vi satt barnevakt for verdens søteste baren,århh gud så skjønne ♥ de har leilighet rett ved siden av oss så passet braa! for vi har leilighet i et hotel på en måte (bare sånn btw)
og vi tjentee mye der,diggg..
Men nå ligger jeg meg,flink x 2lenge siden!

 
 

Mobbing - Justin Bieber


Dette innlegget blir skrevet av Mathilde Sf
 Nika har helt sikker blogget om dette førNå skal jeg være seriøs.
Mobbing. Jeg bare lurer på, hvorfor i all verden mobber/erter man? Og hva er hensikten? Rykke ned på selvtilliten, eller hva. Selvtillit er noe av det viktigste en person kan ha. Hvis du ikke elsker deg selv, klarer du ikke å tro at du blir elsket av noen andre. Jeg kan ikke si at jeg har blitt mobbet, men på grunn av høyden min har jeg fått utrolig mange kommentarer, mange negative, som har ødelagt selvtillitten min. Det begynte som en spøk, og jeg lo av det - men til slutt gikk det for langt. Jeg klarte (klarer) ikke å se på meg selv som noe positivt lengre.
Men tilbake til poenget.
 La meg ta et eksempel; Justin Bieber. 
SERIØST, sett dere selv i hannes situasjon. Hvordan hadde dere følt dere hvis flere millioner hadde ønsket deg død, snakket om hvor stygg, ekkel, og homo du var? Tror neppe du hadde tatt det så lett. Jeg er absolutt ikke en Bieber-fan, men jeg respekterer han fullt ut, fordi han fortjener den berømt-heten han har. Jeg sier selvfølgelig ikke at alle skal like han, men å ønske en person som aldri har gjort deg noe som helst, som ikke aner hvem du er en gang, død? - det blir feil. 

Sett dere selv i situasjonen, som jeg skrev lengre oppe her. Bare prøv å se for deg at det var du, som sitter bak pc'en og leser dette, som i nuet garantert blir disset & snakket drit om. Folk som du ikke har anelse om hvem er. Jeg blir så sur, så irritert når jeg leser om "Fuck You, Justin Bieber" t-skjorter og lignede. Vær så snill, ha respekt for andre personer. Etter dramaet på Utøya og i Oslo burde personer hvertfall tenkt seg om før de ønsker kjendiser de ikke liker død. Og, har jeg forstått det rett er det flest gutter som hater Justin. Og hva grunner det? sjalusi. Jeg tror det er det eneste svaret. De fleste vet det ikke selv en gang. De er sjalu fordi Justin er dame-magnet.  Plis, innse det.

Neste gang, før dere mobber eller erter noen uten grunn - tenk over handlingene. Tenk over om det kan skade dem psykisk, for jeg kan love deg, å gå rundt uten selvtillit er ikke lett.


Takk for at du gadd å lese, måtte bare få tankene mine ut 

-MATHILDE SF!

NYTT DESIGN


Heisann!
Vi har fått nytt design osv av denne bloggen  http://michellemaries.blogg.no/. Kjempe bra blogg! 
Ikke bry dere om bildene ogsånn eller headeren! De kommer senere for hun måtte gå så hun setter det inn senere ;) 
Måtte bare si ifra! blogger litt senere! har ikke tid no. 

-vi snakkes


 

VI ER PÅ TOPPLISTEN ( BERGEN) ALLEREDE?!!


Heisann søte dere! 

GJETT HVAAAAAAA???!!! VI ER PÅ TOPPLISTEN!
Vi har blogget nesten bare 3 uker og vi er på topplisten i Bergen!  :O
Tror vi var på 98'ende plass elns, men jeg syntes det er kjempe bra! vi har hatt sånn 700 lesere på 7 dager og 1304 elns på 30 dager, husker ikke hvor mange det var på 90 dager.  
Men stolt av oss må jeg si!  
DET ER BARE PGA AV DERE! DERE ER HERLIGEEEEEEEEEEEE! <3 
 

Hvis dere blogger, er dere på topplisten? <3

 
God morgen Norge!


God morgen søte lesere!

Jeg har egentlig ikke så masse å skrive om då, men kan begynne å skrive om hva jeg skal gjøre idag!
Idag har jeg hatt overnatting av min fetter (y) vi var våken til 4 i natt å spillte cod..haha spiller ikke til vanlig, men gadd ikke å sitte på dataen hele tiden. Så våknet vi rundt 12 tiden, og tok oss en God morgen yogurt! 
Nå skal jeg bare kle på meg og stelle meg osv fordi Veslemøy kommer! Det ble ihvertfall et lite innlegg då.


bladene faller aaaav :(liker best den blå! <3

Hva skal dere idag? <3

Hvilken ''God morgen yogurt'' liker du best?

 
Fake friends
Some people are real, some people are good, some people are fake and some people are real good at being fake !!

 
Shopping med Marina!


God morgen lesere.

heeisann, dette blir et kjapt innlegg siden jeg skal snart på Oasen eller byen med Marina for å kjøpe noen klær osv!
jeg kjøpte en bukse og en hals på cubus når jeg var i byen med mamma. Men kamerae mitt er jo fucket så då må jeg bare vente til Mia kommer hjem elns.  Kan henne jeg får til å finne noen som kan ta bilde til innkjøpene, men vi får se! 

Vi snakkkess! :) Hva skal dere idag då? <3

 
LILAND MED BESTEFOLKENE!


Hey, sorry for veldig lite blogging, men det er jo høstferie så bringer tiden hos venner og ute, kino, shopping osv!
Men idag har jeg vært på liland med Hanne, Sara og Ine! <3
Så traff vi Mariaaa, døds lenge siden jeg har sett henne no..
der bare chillet vi hhaha, var ikke så mye å gjøre på siden alle andre spilte fotball-.- typpiisk! men litt før vi gikk var vi med! hooho. Tok desverre ikke bilder, så blir litt kjedelig innlegg!


Hanne <3

 


sara<3


 Ine<3haha meg

Hva har du gjort idag?
 


 Randome bilder+ det er sol ute(y)


Hey lesere og god morgen. Det er endelig sol ute igjen, så jeg gikk ut å tok noen bilder. Idag skal jeg i byen med mami og min kusine. Trenger seriøst nye klær + jakke. Skulle egentlig på liland med Victoria, Karoline, Patrick og Tobias, men skulle på trening litt senere så det blir heller imorgen <3

-Nika

btw: Eline reiser til Geilo idag hun kommer ikke hjem  før søndag, men de har heldigvis nett der (y) 


soool<3Hva skal dere idag? <3
Har dere trening i høstferien ( om dere har høstferie då) ? 

Håndball trening osv


hei søtingeer!

 

Nå har jeg nesten akuratt stått opp,det er så deilig med feriee århh elsker det ♥ Idag skal jeg være litt med victoria tror jeg,og så skal vi på håndball trening etterpåå! blir kjekt,er sånn ca bare 10 stykker der haha,alle er ppå feriee..
Og så reiser jeg opp på geilo på onsdag,herregud som jeg gleder meg,Anniken skal være hos oss på fjellet! liksom overnatte,åeåe jeg gleder meg sykt ♥♥ jeg tar med kameraet så kommer til og bli mangee bilder++ det er nett der så kommer nokk til og blogge litt! Åe,can't wait  til og reise opp,savner anniken sånn og vi skal få det sykt kosselig hih :-) Men nå stikker jeg,snakkess

   

 


Marina har tatt bildene,savner deg og vennen!

 

Går du på håndball?
gleder du deg til noe`? 

 

salgsblogg


hey folkens. Jeg har fått inspoooo av l0ve.blogg.no. 
jeg lurer på om dere vil at vi skal begynne med salgsblogg?
hadde det vært en god idee? bare skriv under om hva dere vil/syntes<3

 -snakkees peepz


kamera er ødelagt så blir lite bilder, men hun der til siden har kamera så bruker hennes
besøk bloggen henner her --------> www.miahorgen.blogg.no

Vb kusine


Hei,nå har Camilla komt på besøk,hun skal være her til tirsdag (?) hun hadde med seg 100000kg snop haha! Nam,elsker deg og snopeeet <3
Hun har vært i Sverige og kjøpt,genialt! Men nå ligger jeg meg er trøttt natti

Hahaha,døøør

daffesøndag til tusen!


idag har jeg bare vært hjemme og sett på tv og selfølgelig vært på facebook. så har ikke giddet å blogge fordi det var ingenting å blogge om så jeg satt å tenkte på et innleg å skrive, men det funket ikke. et tomt innleg har stått hvit i et par timer nå. Men når jeg ligger i sengen som et rass så er ikke blogglysten på topp! 

FORRRESTEN: Spørsmålene blir ikke svart før etter høstferien fordi eline skal på Geilo og jeg skal kanskje på hytten, så blir lite blogging! .. 

 

MARINA KRONHEIM ER VERDENS BESTE,SKJØNNESTE,KULESTE,FINESTE OG HERLIGSTE JENTE EVER 

ELSKER DEG ♥♥♥♥♥♥♥ 

Hva har du gjort idag? 
sooooool + eline og mia


heeeeei, det var soool idaaaaag yeyyy. 
idag var jeg som sakt med eline og mia vi tok masse bilder ogsånn, men legger ikke ut alle.

-rotete innlegg
 


Hva har dere gjort idag? 

Spørsmål runde


Heei,nå skal vi ha en spørsmålsrundee!
Vi svarer idag eller imorgeen sspørs hvor mange spørsmål vi får. Og ja vi svarer med video :-D

Håper det kommer mange spørsmåål

the more you talk about that person to others, the more you fall in love with that person
jaaaaaa, snart høstferie! gleder meg! skal på hytten på torsdag dagene før skal jeg være med eline (endelig) <3

Hva skal dere i høstferein?  

btw: kort innlegg haha

Today


Heeiii, idag har jeg bare chillet og gjort lekser hadde 10000 lekser! stessss.. og så har jeg vært litt med Marina og på trening,håndball heldigviss.Egentlig skulle jeg på fotball og men kunne ikke pga;kneet mitt,har veldig vondt i det! Mammi har bestilt time hos sånn knee ting hah.
Men nå stikker jeg ned og lager meg noe maaat,matvrak vettu snakkes! ♥

 

 


 

 Haah,fint bildee,feil fokus..

 

Hva har du gjort idag?

lite bloggiiiing


sorryyyyy for lite blogging, men har så mange treninger lekser osv og det har Eline og! Men vi skal prøve å få blogget minst 2 ganger om dagen, men onsdagene må kanskje bli en bloggfri dag for må på trening rett etter skolen! så lekser etter det. Men ihvertfall nooo har jeg endelig kommet hjem fra skolen og skal spise litt først og så skal jeg på trening så meed sjååassst! <3 


webkvaliteeeeeett loveit


 

Mobbiiiing!


?Viste dere at Norge er verst på nettmobbing?  Mobbing er noe som har økt mye i skolen og på arbeidsplassen men mobbingen er nå overført på nett også. Blogging har blitt veldig populært og folk har mulighet til å legge igjen kommentarer på innlegg uten at noen trenger å finne ut hvem det er. Dette er det selvfølgelig noen som utnytter. Hvorfor ikke slenge spydige og frekke kommentarer hos andre mens du sitter komfortabelt i ditt eget hjem og ingen kan finne ut hvem du er?

Det hender jeg stikker innom flere blogger som ligger på topplista hos blogg.no og jeg blir sjokkert over alle de frekke kommentarene som ligger der. Ta Voe for eksempel. Utrolig søt og pen jente med positiv utstråling. Hun får masse frekke kommentarer, hvorfor? Fordi hun er pen og småjenter er sjalu? Eller hva med Fotballfruen ? ? æsj du er så tynn og stygg.?

Hva er grunnen til at personer legger igjen slike kommentarer? Ofte er grunnen sjalusi. Noen er sjalu fordi vedkommende er pen, har talent innenfor noe eller fordi bloggeren er populær.Mobberen føler seg truet av denne personen.  Det er ofte det er samme personen/personene som går igjen. Bloggerne bak Walk of shame la nettopp ut et innlegg der man kan se flere stygge  kommentarer med forskjellige navn , men alle har samme ip adresse.

Det er mobbing når en person gjentatte ganger og over tid utsettes for negative handlinger. Dette kan dreie seg om trakassering, plaging, utfrysing, sårende erting o.l.

 

Mobbere som får glede av å plage andre er som regel noen med personlige problemer og som har hatt problemer i hjemmet.. Hvis du er utsatt for mobbing, husk at det er disse personene det er noe galt med. IKKE deg ! Mobbing, drittslenging og ryktespredning er noe alle burde holde seg for gode til. Husk også at det er flere sider av en sak, så aldri stol blindt på hva du leser eller hører. Å skrive stygge kommentarer til noen gir deg kanskje en god følelse der og da, men det går fort over. Finn en annen måte å forbedre selvfølelsen din i stedet. Smil til mannen i gata, hils på bussjåføren, skriv en hyggelig kommentar til en blogger. Spre glede! Slik får du andre til å føle seg vel samtidlig som du føler deg bra med deg selv.?


jeg blir ikke mobbet hahh! men f.eks sånn som dette kan folk mobbe hverandre pga utseende eller språk ( utlande) osv.

Har du blitt mobbet før? 

Klar for trening!
heyyy, stikker på trening. Har det travelt noo. kjedelig innleg men poster et innleg litt senere i kveld
                                                         snakkes senere ♥

Stikker til AnnikenRåeste damen! elsker deeeg

Heei ♥

Nå har jeg komt hjem fra skolen og gjort lekser og sånn,skal bare spise litt så stikker jeg til Anniken!
Skal nokk være der en stund,og ikveld skal jeg passe brutteren hahaha flinke meg. Men nå må jeg spise litt,snakkes søtinger!

 Hva skal du idag?

God morgen NorgeeeHva synes dere om bilde!?
Har dere sover godt i natt? <3

-nika
NÅ merkes det at høsten er her. Det er kaldt om morningen, tåka dominerer over den blå himmelen og rognebærene har kommet for lenge siden. Derfor gikk jeg lengst inn i garderoben og fant igjen mine gode, gamle uggs, et godt skjerf og kokte en kopp te i morges. DET er høst for meg.
Hva er høsten for deg? 

New in


Bukse fra Bikbok 400 kr

 


Genser fra Carling 250 kr

02.okt.2011


Heei ♥

Nå skal vi begynne og blogge på denne bloggen for fult,selvom blogglysten ikke er helt på topp vertfall ikke min.
For de som ikke vet det så er vi to jenter som deler på en blogg,Nika og Eline.Det er Eline som blogger så sånn btw haha! Vi er bestevenner men vi bor litt langt vekke fra hverandre så vi er ikke så alt for ofte med hverandre noe som er ganske dumt -.- Men vi skal prøve og blogge så ofte som mulig når vi er med hverandre og når vi ikke er det!
Begge får på håndball og jeg går på fotball og og Nika går på cheerleading så vi er ganske opptatt det er en av grunnene til at vi ikke er med hverandre så mye. Men nå bare slenger jeg inn noen bilder

 

 

Hva syntes du om bloggen?

 

Komentarer varmer ♥♥

hits